Byens urmakerforretning Carlsen Ur

 

Urmakerforretningen Claus Carlsen & Co ble etablert i april 1926. I 2015 gikk de fra å være et enkeltmansforetak til et AS som nå heter Carlsen Ur AS

Byens urmaker.
I mange år har Carlsen Ur vært en av byens ledende urmakerforretninger. Nå er de den eneste som urmaker igjen i byen. De fører velkjente merker som Tag Heuer, Raymond Weil, Victorinox, Seiko og Certina. Samt motemerkene Emperio Armani, Marc Jacobs, Daniel Wellington, Gant og Triwa.

De har også det som kanskje er kjernen i en Urmakerforetning. Urmakerverkstedet der urmaker Anders Gravås og lærlingen hans Jonas Haugan Bordvik sitter å reparere alt i fra store vegg- og gulvur til lommeur og armbåndsur.

Tusenvis av deler på lager.
I tillegg til topp service når du kommer inn i butikken for å kjøpe en klokke, så satser de også stort på den beste etterservicen. Vårt verksted etterstreber en så kort leveringstid som mulig på reparasjoner. For å få det til så har vi et stort lager med tusenvis av basedeler. Dermed slipper kunden unødig ventetid fordi vi må bestille deler fra utlandet, sier urmaker og daglig leder Anders Gravås.

Velkommen til en hyggelig klokkehandel! 
 

 
Jonas H. Bordvik, Anders Gravås og Gunnar Hoff.


 Topp moderne urmakerverkset. Vår siste anskaffelse er graveringsmaskin,
med mulighet for å gravere alt fra bilder og logoer eller hvis du vil ha en liten hilsen til din kjære.