CERTINA

Siden 1888 har Certina videreført den krevende kunsten innen sveitsisk urmakeri. Alle komponenter av klokkene er underlagt de strenge kvalitetskriteriene under «DS»-konseptet.

NYHET

Certina DS Action 43mm

DS Action er oppgradert og kommer nå med keramisk bezel. Det innovative Powermatic 80-urverket viser nettopp hva sveitsisk urmakeri har å tilby: overbevisende presisjon, 80-timers gangreserve, og NivachronTM balansefjæren som sørger for større magnetisk motstand.

Se alle modeller

EKSPERTISE

Filosofi

Pålitelighet, presisjon og innovasjon: Certina har dedikert over 130 år til den fine kunsten innen sveitsisk urmakeri. Certina prioriterer utførelse i høy kvalitet, moderne teknologi og ekte sportsånd. Og de mener ikke bare topp atletiske prestasjoner. Det handler om pålitelighet, bærekraft og å være åpen for nye ting.

For å sikre at alle Certina-klokker oppfyller disse ulike standardene, må de overholde strenge kvalitetskriterier. Disse kriteriene gjenspeiles i det kompromissløst robuste «Double Security» DS-konseptet samt i «Swiss Made» opprinnelses- og kvalitetsmerket som kjennetegner alle klokkene i kolleksjonen.

DS-konseptet

Holdbarhet og pålitelighet er svært viktig for Certina. Disse verdiene førte til utviklingen av det unike DS-konseptet, som først ble lansert av merket i 1959 og står for «Double Security» (DS). Disse omfattende sikkerhetsfunksjonene til hver enkelt Certina-klokke, uavhengig av kolleksjon eller funksjon, er det som gjør den så robust og pålitelig på lang sikt.

På 1960-tallet demonstrerte de første Certina DS-modellene sin ekstraordinære kvalitet og holdbarhet i en rekke spektakulære ekspedisjoner og forskningsprosjekter.

Finn ut mer >

KOLLEKSJONER

DS Action

DS Action har lenge vært en bestselger fra Certina. Modellene ser fantastisk ut på alle håndledd og viser eksepsjonell kvalitet i et moderne design.

Se alle modeller

DS PH200M

Med DS PH200M har Certina gjenskapt en 1960-tallsmodell som var inspirert av havets dyp. Den nye utgaven representerer en sømløs fortsettelse av et tidløst design.

Se alle modeller

DS-1

Disse modellene er inspirert av de første DS-konseptklokkene som Certina produserte i 1959. De kombinerer et særegent design og sofistikerte retrodetaljer med et innovativt automatisk urverk.

Se alle modeller

DS Podium

Teknisk innovasjon møter erfaring i disse modellene. DS Podium kommer i en rekke design og ulike funksjoner og har alt du ser etter i en robust sportsklokke.

Se alle modeller