Byens urmakerforretning Carlsen Ur

Urmakerforretningen Carlsen Ur AS startet sin virksomhet i april 1926. Det var urmakermester Claus Carlsen som etablerte forretningen i Kristiansund sentrum under daværende navn Claus Carlsen & Co.

I 2005 flyttet Carlsen Ur inn i Alti Storkaia.

Bedriften har i dag 3 ansatte, er stolte av byens eneste urmakerverksted og er en del av urmakerkjeden Protid.

Byens urmaker. I mange år har Carlsen Ur vært en av byens ledende urmakerforretninger. Nå er de den eneste som urmaker igjen i byen. De er autorisert forhandler av merker som Oris, Longines, Raymond Weil, Victorinox, Seiko Astron, Seiko og Certina.

De har også det som kanskje er kjernen i en Urmakerforetning. Urmakerverkstedet har i dag 2 fagutdannet urmakere og de reparere alt i fra store vegg- og gulvur til lommeur og armbåndsur. De er også autorisert merkeverksted for en rekke merker.

Urmaker verksted

Vårt verksted etterstreber en så kort leveringstid som mulig på reparasjoner. For å få det til så har vi et stort lager med tusenvis av basedeler. Dermed slipper du unødig ventetid fordi vi må bestille deler fra utlandet.

LES MER OM VERKSTEDET

Besøk butikken

Byens ledende urmakerforettning. Her finner du smykker som viser tiden i alle prisklasser. Reparerer alle typer ur, fra store gulvur til små armbåndsur.

Velkommen til en hyggelig klokkehandel! 

FINN OSS PÅ KARTET

Kontakt oss

Selskapet

Carlsen Ur AS

Telefon: 71 67 53 33

E-post: urmaker.carlsen@protid.no

Org. nr.: 915 121 527

Adresse

Storkaia 9 – Alti Storkaia

6509 Kristiansund