Urmakerforretningen Carlsen Ur startet sin virksomhet i april 1926. Det var urmakermester Claus Carlsen som etablerte forretningen i Kristiansund sentrum under daværende navn Claus Carlsen & Co.

I 2005 flyttet vi til Alti Storkaia.

I butikken finner du 3 ansatte, og vi er stolte av å ha byens eneste urmakerverksted. I tillegg er vi er en del av urmakerkjeden Protid.

Byens urmaker

I mange år har vi vært byens ledende urmakerforretning. Nå er vi den eneste urmaker igjen i byen. Vi er autorisert forhandler av merker som Oris, Longines, Raymond Weil, Victorinox, Seiko Astron, Seiko og Certina.

Vi har også det som kanskje er kjernen i en Urmakerforetning. Urmakerverkstedet har i dag 2 fagutdannet urmakere og vi reparere alt i fra store vegg- og gulvur til lommeur og armbåndsur. Vi er også autorisert merkeverksted for en rekke merker.

Urmaker verksted

Vårt verksted etterstreber en så kort leveringstid som mulig på reparasjoner. For å få det til så har vi et stort lager med tusenvis av basedeler. Dermed slipper du unødig ventetid fordi vi må bestille deler fra utlandet.

LES MER OM VERKSTEDET

Besøk butikken

Byens ledende urmakerforettning. Her finner du smykker som viser tiden i alle prisklasser. Reparerer alle typer ur, fra store gulvur til små armbåndsur.

Velkommen til en hyggelig klokkehandel! 

FINN OSS PÅ KARTET

Kontakt oss

Selskapet

Carlsen Ur AS

Telefon: 71 67 53 33

E-post: urmaker.carlsen@protid.no

Org. nr.: 915 121 527

Besøksadresse

Alti Storkaia 2. et.

Arnulf Øverlandsgate 6

6509 Kristiansund

Postadresse

Postboks 799

6501 Kristiansund