LONGINES

Longines har vært basert på Saint-Imier i Sveits siden 1832. Deres urmakerekspertise gjenspeiler en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Longines har flere generasjoners erfaring som offisiell tidtaker for verdensmesterskap og som partner i ulike internasjonale idrettsforbund. Kjent for elegansen til sine ur, er Longines medlem av Swatch Group Ltd, verdens ledende produsent av klokker. Med det bevingede timeglasset som emblem har merket utsalgssteder i over 140 land.

EKSPERTISE

En innovatør i den Sveitsiske urindustrien

I over 188 år har de vært opptatt av å revolusjonere bransjen, samtidig som det er viktig for dem å bevare sin mangeårige arv. Den vedvarende lidenskapen for å fortsette å utvikle seg, samtidig som tradisjonene bevares, er det som gjør Longines så fremtredende.

Finn ut mer >

Nøyaktige og robuste urverk

Gjennom sitt samarbeid med ETA får Longines utviklet urverk eksklusivt for sine modeller. Eid av Swatch Group Ltd, er ETA ledende innen sitt fagfelt og produserer noen av verdens mest pålitelige urverk.

KOLLEKSJONER

Legend Diver Watch

En nytolkning av dykkerklokken fra 1960-tallet. Longines Legend Diver innehar en spesiell plass i merkevarens Heritage-segment. Denne kolleksjonen er et symbol på den rike historien til Longines, og har gradvis utvidet seg gjennom årene.

Se alle modeller

HydroConquest

HydroConquest-kolleksjonene er dedikert til deg som leter etter et høyytelsesur som kombinerer teknisk innovasjon og eleganse. Den nye HydroConquest kolleksjonen er nå oppgradert med keramisk bezel og et urverk som nå yter 72 timer gangreserve.

Se alle modeller

Spirit

Longines Spirit kobler historie med innovasjon ved å kombinere referanser fra luftfartens glansdager med dagens estetiske og tekniske krav. Disse moderne klokkene er et vitnesbyrd om pionerånden som har inspirert merket siden dets tidligste dager. Alle Spirit modeller er chronometer-sertifiserte.

Se alle modeller

DolceVita

Siden lanseringen har Longines DolceVita-kolleksjonen illustrert moderne eleganse til Longines-merkenavnet over hele verden. Inspirert av «Dolce Vita», er det en hyllest til det søte liv.

Se alle modeller