SEIKO PROSPEX

THE 1968 AUTOMATIC DIVER´S RE-CREATION LIMITED EDITION

Begrenset til 1.500 eksemplarer.

Om modellen

I 1968, bare tre år etter Seiko lanserte Japans første dykkerklokke, presset den japanske produsenten igjen de teknologiske grensene for dykkerur med å lansere en modell med Hi-Beat urverk og 300 meter vanntetthet. Unikt for sin tid og suksessen med denne modellen la grunnlaget for Seiko´s videre ekspertise innenfor dykkerur. I likhet med originalen er SLA025J1 vanntett til 300 meter og laget i ett massivt stykke stål som er polert etter zaratsu-teknikken.

Om urverket

SLA025J1 er driftet av Seiko Caliber 8L55, et Hi-Beat urverk som tikker med en frekvens på 36,000 VpH (5 Hz) og er utviklet spesielt for dykkere. 8L55 holder en nøyaktighet på +15/-10 sekunder per døgn og har ca 55 timer gangreserve.

Utmerkelse

Grand Prix d’Horlogerie de Genève er bransjens høyeste utmerkelse og anses som klokkeindustriens årlige «Oscars». I 2018 valgte juryen frem Seiko Prospex 1968 Diver´s Re-creation som årets sportsklokke.

sEIKO PROSPEX

THE BLACK SERIES LIMITED EDITION

Begrenset til 7.000 eksemplarer.

Om modellen

The Black Series henter inspirasjon fra den mystiske, mørke verdenen kommer til live i havet om natten. Denne helsorte stålmodellen måler 45mm og kommer i det ikoniske «Sumo» designet. Uret er vanntett til 200 meter.

Om urverket

The Black Series SPB125J1 er utstyrt med Seiko´s oppgraderte kaliber 6R35, et automatisk urverk med nøyaktighet på +25/-15 sekunder per dag og ca 70 timer gangreserve.

SEIKO PROSPEX

THE BLACK SERIES LIMITED EDITION

Begrenset til 3.500 eksemplarer.

Om modellen

The Black Series henter inspirasjon fra den mystiske, mørke verdenen kommer til live i havet om natten. Denne helssorte stålmodellen måler 44.5mm og er vanntett til 200 meter.

Om urverket

Uret er drevet av Seiko´s V192 verk, et Quartz urverk som lades av sollys med chronograph funksjon og nøyaktighet på +/-15 sekunder per måned.

SEIKO PRESAGE 

CHRONOGRAPH 55TH ANNIVERSARY LIMITED EDITION

Begrenset til 1.000 eksemplarer.

Om modellen

Seiko sitt bidrag i utviklingen av chronograph-funksjonen er viden kjent takket være lanseringen av Caliber 6139 i 1969, verdens første automatiske column-wheel chronograph. Men Seiko sin tradisjon for å måle tiden startet allerede på tidlig 1940-tallet da de utviklet et lommeur med chronograph. SRQ031J1 er inspirert av det første armbåndsuret Seiko utviklet med Chronograph: The 1964 Crown Chronograph. Denne modellen var basert på en mekanisme der chronographen ble startet, stoppet og nullstilt med én enkel trykker. 

Den moderne tolkningen holder seg tro til det originale designet, men er oppgradert i alle ledd. Kassen i stål måler 42 mm og er polert etter zaratsu-teknikken. Uret har et hevet safirglass og bezelen kan dreies i begge retninger. Modellen er vantettt til 100 meter.

Om urverket

SRQ031J1 er drevet av Seiko´s Kaliber 8R48, et automatisk urverk med Column-Wheel Chronograph. Verket er nøyaktig til +25/-15 sekunder per dag og har ca 45 timer gangreserve.

SEIKO PRESAGE

SEIKO PRESAGE GREEN ENAMEL DIAL LIMITED EDITION

Begrenset til 2.000 eksemplarer.

Om modellen

Sedertreet som finnes over hele Japan er kjent for å holde sin grønnfarge året rundt. Basert på ideen om å gjenskape den holdbare grønnfargen til Sedertreet har emaljekunstneren Mitsuru Yokosawa skapt en ny emaljeskive for Seiko. Emaljeskiven er kjent for sin holdbarhet og vil bevare den dype grønnfargen med sin unike glans i årene som kommer. 

Om urverket

SPB111J1 er utstyrt med Seiko´s kaliber 6R35, et automatisk urverk med nøyaktighet på +25/-15 sekunder per dag og ca 70 timer gangreserv

SEIKO PRESAGE

STAR BAR LIMITED EDITION

Begrenset til 6.000 (SSA409) og 3.000 (SSA78) eksemplarer.

Om modellen

Cocktail Time kolleksjonen er inspirert av drinker du finner i alle verdens barer. SSA409 og SSA781 henter inspirasjon fra drinken «Honeycomb» som er utviklet av Mr. Kishi fra baren Star Bar i Ginza-distriktet i Tokyo. Star Bar kommer med en honningfarget skive som gir innsyn til urverket og finnes i størrelsene 40 mm og 36 mm. Modellen leveres med to utskiftbare remmer (brun og hvit). Dette er allsidige modeller som er både elegante og smakfulle.

Om urverket

Star Bar er utstyrt med Seiko Caliber 4R38, et automatisk urverk med ca 41 timer gangreserve.

Din urmaker i kristiansund

Protid Carlsen UR

Urmakerforretningen i Kristiansund siden april 1926.

Vår ekspertise

Bredde

I mange år har Carlsen Ur vært Kristiansunds ledende urmakerforretninger. Vi er stolt forhandler av Seiko – i tillegg til å føre et bredt utvalg kvalitetsur fra internasjonale merkevarer.

Fagkunnskap

Vi har et topp moderne verksted med kompetanse til å håndtere alt fra pakning- og batteriskift til overhaling av mekaniske ur.

 

Protid

Vi Protid urmakere selger klokker, men vi legger helt klare krav i bunnen for de klokkene vi selger og den jobben vi gjør for at du skal kunne stole på dem 24 timer i døgnet. For en klokke trenger jevnlig ettersyn. Vi kaller det Protid Service. Trenger uret ditt nytt batteri, rem, lenke eller service, har vi både utvalg og fagkunnskap til å hjelpe deg på best mulig måte.

Som kunde i Protid tilbyr vi gratis klokkeforsikring i 6 måneder på alle klokker til over 1500 kroner. Denne forsikringen kan forlenges til en gunstig pris.

Bytte & Service

Så lenge uret er ubrukt og kjøpt hos en Protid urmaker, kan du bytte den innen 30 dager, uansett om du gjør det i Oslo eller Bergen, Tromsø eller Trondheim.

Og du kan få utført garantireparasjoner, service og tilpasse lenken på de samme stedene. Bare husk å ta med deg gyldig garantikort når du kommer.

Kontakt oss

Kontakt oss