ORIS

Som en av få sveitsiske klokkefabrikanter fokuserer Oris utelukkende på automatiske klokker. Og med over 100 års erfaring med kvalitetsstempelet «swiss made» har de virkelig perfeksjonert sine egne modeller.

NYHET

ProPilot X

ProPilot X Caliber 400 følger en lang rekke av Oris-pilotklokker som strekker tilbake til tidlig på 1900-tallet, men kraften ligger utenfor assosiasjonene: det er en mekanisk gledesmaskin.

EKSPERTISE

Filosofi

Oris streber hele tiden etter å lage klokker som tilbyr vakre, innovative funksjoner og avanserte ytelsesnivåer. Som et uavhengig selskap ligger deres verdier i trygge hender. Det betyr også at de er effektive og frie til å innovere og utforske nyttige funksjoner og funksjoner som kundene ønsker og trenger.

De mekaniske klokkene samsvarer alltid med Oris credo: «Ting må gi mening». Oris lever for kvaliteten på arbeidet de legger ned i klokkene sine. Mens andre følger en vei, definerer Oris sin egen.

Merket Swiss Made er beskyttet av loven og fungerer som en garanti for kvalitet. Alle Oris-klokker er sveitsisk produsert og kvalitetskontrollert til de høyeste standardene gjennom hele produksjonsprosessen.

Oris Calibre 400

Caliber 400 er et nytt urverk, utviklet av Oris, som setter en nye standard for automatiske urverk. Den har fem dagers gangreserve (120 timer), er svært motstandsdyktig mot magnetisme, og kommer med 10 års anbefalt serviceintervaller og 10 års garanti.

Calibre er 400 holder en svært høy nøyaktighet med et avvik på bare -3/+5 pr dag, og holder dermed standarden til den prestisjefulle COSC-sertifiseringen.

Finn ut mer >

KOLLEKSJONER

Aquis

Dykkerklokker med høy funksjonalitet som kombinerer gjennomtenkt design, høyytelsesmaterialer og funksjoner som passer til sitt tiltenkte formål.

Se alle modeller

Divers

Divers Sixty-Five lar seg inspirere av Oris sine første dykkerklokker, spesielt den ikoniske 1965-modellen. Den vintage-inspirerte modellen er konstruert ved hjelp av state-of-the-art produksjonsteknikker.

Se alle modeller

Big Crown

Oris begynte å produsere pilotklokker på 1910-tallet. The Big Crown, en av Oris sine mest kjente design, ble først introdusert i 1938, og fortsetter å inspirere kolleksjonen i dag.

Se alle modeller

ProPilot

Big Crown ProPilot tilbyr funksjonsbasert design på sitt beste. Kolleksjonen er full av banebrytende klokker, rettet mot piloter som verdsetter ProPilots cockpit-klare funksjonalitet og estetikk.

Se alle modeller

NYHETER

Se alle modeller