GARMIN

Garmin er ledende innen GPS navigasjon og wearable-teknologi. Garmin produserer produkter med funksjoner på innsiden for livet på utsiden. Produktene er skapt slik at bæreren skal få mest mulig ut av tiden de bruker på å forfølge lidenskapene sine.

NYHET

Garmin Fenix 7

Møt dine utfordringer med det siste innen treningsfunksjoner, aktivitetsprofiler, kontinuerlig helseovervåking og mer. Opplev å ha full kontroll med pålitelige knapper, og brukervennligheten til den nye berøringsskjermen. 

Se alle modeller

EKSPERTISE

Filosofi

Garmin tilbyr produkter med essensiell nytte, ledende teknologier, overbevisende funksjoner og eksepsjonell brukervennlighet for å skape klare forskjeller som kundene deres setter pris på og ønsker.

Garmin leverer GPS-navigasjon og bærbar teknologi til bil-, luftfarts-, marine-, utendørs- og treningsmarkedene. Garmin mener at hver dag er en mulighet til å innovere og en sjanse til å slå gårsdagen.

Finn ut mer >

Garmin Connect

På mobil eller nett er Garmin Connect verktøyet for å spore, analysere og dele helse- og treningsaktiviteter fra din Garmin smartklokke.

Garmin Connect viser viktige helsedata og oppføringer for enkel visning. Tilpass det du vil se, i den rekkefølgen du vil se det. Du vil også motta mer detaljerte analyser. Spor ukentlige, månedlige og årlige gjennomsnitt av helsestatistikk, historisk sporing av favorittaktivitetene dine og mer.

Appen gir deg alle verktøyene du trenger for å ta treningen til neste nivå. Med Garmin Coach får du tilpassede treningsøkter som tilpasser seg dine evner, personlig coachingråd, nyttige artikler og videoer.

Finn ut mer >

KOLLEKSJONER

Fenix 7

Fenix er vår bestselger fra Garmin. Siste generasjon er en solcelleladet GPS-multisportklokke som kan brukes 7 dager i uken uten lading. Perfekt for dem som stiller høye krav.

Se alle modeller

MARQ

Marq er en moderne toolwatch som lar deg utfordre deg selv. Toppmodellen til Garmin er tilpasset din aktivitet og laget i materialer av eksepsjonell kvalitet.

Se alle modeller

Epix

Uansett hvilke mål du har satt deg, epix har det du behøver for å nå dem. Epix leveres med en fantastisk AMOLED-skjerm og velkjente smartfunksjoner.

Se alle modeller

Tilbehør

 Fra klokkereimer til pulsmålere. Her finner du tilbehøret til din Garmin smartklokke.

Se alle produkter