Dette mener klokkeekspert Kristian Haagen om Garmin Marq

Mann med Garmin Marq-klokke

Solid og imponerende! Utmerket valg av materiale.

Klokkeekspert Kristan Haagen deler sine opplevelser med den nye Marq-serien til Garmin. Han mener Marq-serien er en dedikert og vellaget verktøyklokke. 

Klokken er moderne og gir en ny dimensjon til konseptet multifunksjonsklokke, sier Haagen.

Garmin har eksistert i over 30 år. Den anerkjente merkevaren har alltid utfordret og skjøvet grensene. Aktive friluftsentusiaster har fått oppleve solide produkter av høy kvalitet. GPS-produkter er grunnlaget for alle produktene, med mer eller mindre avansert teknologi som gir et ekstra lag med funksjonalitet og øker brukeropplevelsen.

”Dra dit og kom tilbake igjen” er mottoet som definerer både Garmin-merket og produktene. Det er viktig for å sette mål, nå dem og komme tilbake i god stand. Ikke bare geografiske koordinater på et kart, men også i livet. Det handler om helse, stress, hjertefrekvens og velvære.

Mann med Garmin Marq-klokke

 

Livet er digitalt

Dagens samfunn er digitalt, og kanskje er det på tide at klokken du har på håndleddet også er digital, med et luksuriøst preg og smarte funksjoner?

Garmin begynte allerede i 2003 med smartklokker. Klokkene var en av de første som kunne kobles til smarttelefon og hadde avanserte digitale funksjoner som strakk seg lengre enn å kun vise tid og dato. Kanskje burde også en klokke fra 2021 gjøre mer enn å fortelle bare tid og dato? 

 

Haagen om Marq 

Kristian Haagen fra Danmark lever et liv definert av høy kvalitet. Han er en kjent influenser- og klokkeekspert innen mote- og luksusklokker. Kristian har over 125.000 følgere på sosiale medier. I tillegg utgir har tidsskriftet Timegeeks.com. Kristian deler sine første erfaringer og tanker om Marq.

– Førsteinntrykket er at Marq er svært godt laget. Min første tanke, da jeg åpnet esken og la den på håndleddet, var at valget av Titanium som materiale er veldig vellykket. Jeg liker også at det er en ekstra gummireim, forteller Kristian.

Den ekstra reimen er en av de mange verdsatte funksjonene hos Garmin Marq. Brukeren kan enkelt låse opp ved å trykke på innsiden av armbåndet og bytte til andre farger, stiler og materialer.

 

Skjermen

En smartklokke eller en moderne digital klokke, er bygget rundt den interaktive skjermen. 

Klarhet i visere, tall og datafelt er veldig viktig for opplevelsen og bruken av klokken. 

–Skjermen er veldig leselig! Jeg er imponert. Du får den informasjonen du trenger, og den er tydelig og tiltalende, poengterer Kristian.

Marq-klokken tilbyr ikke berøringsskjerm. Både på grunn av mangel på batteritid, men også på grunn av varighet, fordi berøringsskjermen ikke gir samme utholdenhet.

 

Navigere og bruke klokken

En smartklokke tilbyr mye mer enn en tradisjonell mekanisk klokke. Følelsen av knappene og meny- og navigasjonsprogramvaresystemet er av stor betydning. 

– Klokken oppleves solid. Det er et skikkelig ur som responderer godt, forteller Kristian. 

Mann med Garmin Marq-klokke

Skapt for bruk og lang varighet 

Marq-klokkene har høy holdbarhet. Dette er innovasjon på luksusnivå. Fra begynnelsen av Garmins reise som utvikler av klokker til håndleddet, prøvde man ikke å bygge en bedre eller smartere klokke. Garmin har heller ikke flere tiår med arv og historie, til sammenligning med andre tradisjonelle merker. Målet har hele tiden vært å utvikle og utfordre. Utvikle bedre verktøy og klokker som hjelper brukeren i alle deler av livet. Enten det er på jobben, på trening eller innen helse (søvn, stress, puls).

– Når det gjelder funksjonalitet, er Garmin Marq et gjennomtenkt verktøy på håndleddet. Funksjonaliteten til klokken kan ikke sammenlignes med andre mekaniske klokker. Når du går i fjellet, vandrer i skogene, planlegger turen og ruten (og holder deg på rett spor), sørger Garmin Marq for å gjøre det bedre enn det andre mekaniske klokker noen gang vil klare. 

 

Fylle gapet?

Kanskje fyller Marq et gap mellom innendørs smartklokker og tradisjonelle mekaniske klokker? Med Marq kan du få aktiv luksus. En aktiv og luksuriøs smartklokke for deg som elsker friluft og trening. For den moderne, hvor klokken passer like godt til middagsselskaper, business og byliv, som på stien, i treningsstudioet, i skogen, på golfbanen, eller på sykkelen. 

En aktiv smartklokke fra Garmin gir deg tilgang til et fellesskap. Et økosystem med smarte produkter og funksjoner. Opplev produktene når du sykler, jakter, fisker, er på sjøen, eller flyr. Livet er digitalt, tilkoblet og smart – det bør klokken din også være!

Hopp rett ned til innholdet